Borat, Ali G și Bruno au făcut senzație pe scenă, la decernarea premiului pentru Geniul Comediei. VIDEO

Actorul s-a transformat, inițial, în personajul său iconic Borat la decernarea premiului, după discursul ținut anterior de comediantul Seth Rogen, relatează publicația People.

Borat a fost întrerupt brusc de un alt personaj interpretat de Sacha Cohen, Ali G. „Eu trebuie să accept acest premiu, nu tu”, i-a răspuns gangsterul lui Borat.

În timp ce Ali G. și Borat glumeau unul pe seama celuilalt, actorul însuși a intervenit pentru a-și ridica premiul care i se cuvenea.

„Mulțumesc MTV. Pentru milioanele de fani de acolo care m-au votat, vă salut. Premiul este pentru voi, pentru că nu aș fi fost nimic fără voi. Sunt doar o ființă umilă care creează personaje complexe”, a fost mesajul artistului.

Comediantul a intrat pentru prima dată în atenția publicului la sfârșitul anilor ’90, când a apărut la televizor interpretându-l pe Borat Sagdiiev, un jurnalist kazah care călătorește în America și are parte de mai multe întâmplări. La scurt timp, a devenit popular personajul Ali G, care a avut premiera pe HBO în 2003.

Exit mobile version