• Furiosa este interpretată de Anya Taylor-Joy, cunoscută din The Queen’s Gambit
  • În noul film Furiosa se luptă cu liderul bărbos al motocicliştilor războinici, Dementus
  • Furiosa, cel de-al cincilea film din saga Mad Max a fost lansat la o diferență de 45 de ani față de primul din serie
  • Care este tema filmului? Pelicula se concentrează pe originile personajului Furiosa

Ești în căutarea unei experiențe cinematografice captivante? Descoperă „Furiosa: A Mad Max Saga”, ultima apariție explozivă din universul Mad Max. Acest film aduce în prim-plan originile personajului Furiosa, o șoferiță curajoasă și fără frică, sub îndrumarea talentatei Anya Taylor-Joy.

„În film este vorba despre Furiosa, care a fost răpită când era copil. Ea promite că va face orice este nevoie pentru a se întoarce acasă. Practic este Odiseea unui personaj care trece printr-o serie de încercări care îl vor ajuta să se deprindă cu abilități care să îl ajute să își îndeplinească obiectivul. ”

Anya Taylor-Joy este Furioasa

Cu o prestație remarcabilă, Anya Taylor-Joy strălucește în acest film. Ea reușește să transmită cu intensitate emoțiile unui personaj setat pe răzbunare, determinat să-și atingă scopul de a se întoarce acasă.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

„Nu există nici o îndoială că Anya Taylor-Joy a adus ceva puternic în film, adică, vreau să spun, că ea a avut această expresie în ea și am simțit asta în munca ei înainte de a lucra cu ea și este ceva ce am ajuns să știu cu adevărat de când am început să lucrez cu ea la acest film.”