• HBO Max a scos din ofertă pelicula ”Pe aripile vântului”, în toiul protestelor anti-rasism.
  • Acţiunea din film se petrece în sudul Americii, în timpul războiului pentru abolirea sclaviei
  • Irina Margareta Nistor: Lucrurile au luat o direcţie greşită, nici nu am terminat bine cu #metoo

Platforma HBO Max a scos din oferta sa pelicula care a adus primul premiu Oscar unei actriţe afro-americane şi promite că o va distribui cu o contexualizare legată de perioada istorică pe care o prezintă.

Irina Margareta Nistor spune că este vorba despre o exagerare şi că lucrurile merg într-o direcţie greşită.

„Nu numai că era primul Oscar pentru o actriţă de culoare, dar personajul de culoare era interpretat de o actriţă de culoare şi cei de la Netflix au bătut monedă pe lucrul ăsta în serialul Hollywood.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ
SOMN UȘOR, TRUMP!

Mi se pare o exagerare totală şi cred că lucrurile au luat o direcţie greşită, nici nu am terminat bine cu #metoo, care ne-a exasperat, acum am luat-o cu partea asta. Eu cred că orice exagerare de genul ăsta nu face decât să nască monştri”, a spus Irina Margareta Nistor.

Lungmetrajul „Pe aripile vântului/Gone With the Wind” s-a clasat pe primul loc în topul Amazon al celor mai bine vândute filme şi programe de televiziune, la o zi după ce platforma HBO Max a retras temporat filmul.

Site-ul oferă ediţia aniversară „Gone With the Wind”, dublu DVD, pornind de la 29,55 de dolari, iar de pe Amazon Video poate fi închiriat pentru 3,99 dolari ori cumpărat pentru 9,99 de dolari.