• Pentru iubitorii de modă, Azzedine Alaya expune la Muzeul Modei.
  • La Palais de Tokyo, până doar pe 7 ianuarie este expusă Lili Reynaud-Dewar.
  • Mai aveți câteva săptămâni să vizitați excelenta expoziție Nicolas de Stael, la Palais Chaillot.

Indiferent de lună sau anotimp, Parisul găzduiește un număr uriaș de expoziții capabile să-ți satisfacă apetitul cultural, atât de multe încât uneori este dificil să faci o sortare între bune și foarte bune.

În primul rând, Mark Rothko, la Fundația Louis Vuitton, unic în toată splendoarea lui. Dacă frumusețea tăcută a operelor pictorului american nu mai este de dovedit, recomandarea se referă și la modul în care este concepută această expoziție care creează o experiență contemplativă ideală.

La Palais de Tokyo, până doar pe 7 ianuarie, este expusă Lili Reynaud-Dewar. O artistă vizuală multitalentată, care ocupă întregul etaj al instituției într-un format cu două expoziții, cu două ambianțe diferite, un adevărat show.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Noua vedetă a artei contemporane este Issy Wood. În vârstă de 30 de ani, artista londoneză expune pentru prima dată în Franța, la Lafayette Anticipations, care prezintă în jur de șaizeci de picturi recente în formate și subiecte variate. O producție care dă senzația de a plonja în paginile jurnalului unui produs pur al generației sale, între referințe pop la Soprano și Sex and the City, vizite traumatizante la dentist, mașini mari sau porțelanuri delicate.

Mai aveți câteva săptămâni să vizitați excelenta expoziție Nicolas de Stael, la Palais Chaillot, Modigliani la Orangerie sau van Gogh la Orsay, dar și, pentru iubitorii de modă, o retrospectivă Azzedine Alaya la Muzeul Modei.

Citește și