• Cea de-a XI-a ediție a Festivalului Urban, „Femei pe Mătăsari” revine la București în perioada 26-28 mai, 2023.
  • Vizitatorii se pot bucura de artă stradală, muzică și bucate alese.
  • Pe scenă festivalului vor urca artiști precum Paulin, Om la Lună și formația We Singing Colors.

Cea de-a XI-a ediție a Festivalului Urban, „Femei pe Mătăsari” se întoarce cu o nouă doză de inspirație și energie pozitivă. Timp de trei zile, în perioada 26-28 mai, strada Mătăsari din capitală se transformă într-un adevărat paradis al artei, muzicii și bucuriei de a trăi.

„Suntem la a unsprezecea ediție a festivalului „Femei pe Mătăsari”. După cum vedeși, este o atmosferă din aia de îți vine să o pui la piept și să crezi într-un București mult mai frumos și în niște oameni care pur și simplu caută artă, cultură, muzică bună și bineînțeles caută o comunitate extraordinară, pentru că a 11-a ediție „Femei pe Mătăsari” este despre concentric”, a declarat Iulian Văcărean, organizatorul evenimentului.

Oamenii au venit în număr mare, în prima zi a festivalului, chiar dacă ploaia a încercat să le pună piedici.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII
CE „MIAU” FĂCUT...

„E foarte tare, e foarte multă lume și încă e cald afară, asta e foarte important, deși a plouat. Am mai fost o dată anul trecut și m-am întors pentru că mi-a plăcut foarte tare. Mi-am făcut prieteni aici și de asta am venit si anul ăsta, ca să cunosc oameni, fiindcă sunt foarte mulți, să mă simt bine și să ascult muzică”, a povestit unul dintre vizitatori.

Arta se regăsește în fiecare colț al străzii, iar participanții vor avea ocazia să descopere expoziții de artă stradală și muzică live. Pe scenă festivalului vor urca artiști precum Paulina, Om la lună și formația We Singing Colors. Pe lângă concerte, vizitatorii se pot bucura de de modă, jocuri și conferințe și food corturi cu bucate alese.

„Noi avem un produs nou, inedit pe piața din România. Noi spunem că suntem singurii care facem asta. Este o biroșă artizanală cu înghețată, o altfel de înghețată la care adăugăm ceva toppinguri și o punem într-un maker”, a împărtășit Vasilica Subțirica, unul dintre bucătarii evenimentului.

Citește și: