• Cea mai veche galerie a Muzeului American de Istorie Naturală s-a redeschis vineri la New York.
  • Petre Whiteley, curator de etnologie nord-americană, a transmis: „Această sală a fost deschisă inițial în 1899. Este cea mai veche sală a muzeului și, cu siguranță, cea mai veche sală culturală.
  • Timp de 5 ani aceasta a fost închis pentru proiect de renovare.

Dacă te afli în aceste zile la New York, află că poți vizita cea mai veche galerie a Muzeului American de Istorie Naturală, care s-a redeschis vineri. Timp de 5 ani aceasta a fost închis pentru proiect de renovare, care a costat 19 milioane de dolari.

Petre Whiteley, curator de etnologie nord-americană, a transmis: „Această sală a fost deschisă inițial în 1899. Este cea mai veche sală a muzeului și, cu siguranță, cea mai veche sală culturală. Și când a fost instalat în 1899, a fost un nou reper de material etnologic de pe coasta de nord-vest„.

Pentru proiectul de renovare, muzeul a reunit reprezentanți ai comunităților indigene. Triburile din nord-vestul american au ajutat la consolidarea corectă a galeriei. În noua expoziție, articolele sunt însoțite de etichete în limba engleză, dar și în limba comunității tribale.

Lauri Halderman, vicepreședintele expoziției: „Cu siguranță nu este prima dată când muzeul se consultă.
Dar, în opinia dvs., este cea mai profundă consultare pe care am făcut-o. Și cred că am știut că mergem în asta că va fi mai bogat pentru asta, că muzeul va beneficiu, că poveștile care vor apărea ar fi poveștile pe care oamenii ar fi vrut să le spună
.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI