Solicitarea Arhiepiscopiei Tomisului de a permite pelerinajul de Sfântul Andrei a fost respinsă miercuri de Tribunalul Constanţa. Decizia nu este definitivă.

Respinge, ca neîntemeiată, cererea de amendare a pârâtului Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa şi a inspectorului-şef Roşca Ionel, formulată de reclamanţi. Respinge, ca neîntemeiată, excepţia lipsei dovezii calităţii de reprezentant legal a inspectorului şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa, invocată de reclamanţi. Respinge, ca neîntemeiate, excepţia lipsei dovezii calităţii de reprezentant legal a reprezentantului Arhiepiscopiei Tomisului şi excepţia lipsei dovezii calităţii de reprezentant convenţional a avocaţilor …”, se arată în decizie.

Hotărârea nu este definitivă, având drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Arhiepiscopia Tomisului ceruse la Tribunalul Constanţa anularea unei decizii a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa prin care se interzicea ca la pelerinaje să participe alte persoane în afara celor care au domiciliul în localitatea unde se desfăşoară.

Arhiepiscopul Teodosie a anunţat încă din 14 noiembrie că va ataca în instanţă orice restricţie care va împiedica pelerinajul anual la Peştera Sfântului Apostol Andrei. În 30 noiembrie este Praznicul Sfântului Apostol Andrei şi se organiza pelerinajul de la Peştera şi Mânăstirea Sfântul Apostol Andrei.

Urmăriți Aleph News pe FacebookTwitterYoutube și Instagram!