• Doar UNTOLD a adus anul trecut un profit de 45 de milioane de euro
  • TIFF a fost deja anulat, pentru cele două festivaluri de muzică încă nu a fost luată o decizie
  • Organizatorii UNTOLD caută soluții pentru ca evenimentul să aibă loc și anul ăsta

Festivalul UNTOLD a produs anul trecut, în doar patru zile, un profit de 45 de milioane de euro. Electric Castle a însemnat un plus e 10 milioane de euro, iar TIFF – aproape 8 milioane de euro. Un total impresionat, dar în pericol anul acesta, din cauza restricțiilor generate de coronavirus.

Poți fi sigur că TIFF nu va fi organizat anul acesta. Pentru cele două festivaluri se așteaptă data e 15 mai, pentru a fi luată o decizie. Uite ce spune Emil Boc, primarul din Cluj-Napoca: “Este puţin probabil ca evenimente de mare amploare să mai aibă loc având în vedere restricţiile anunţate şi prognozate, dar pe de altă parte se pot găsi modalităţi diferite și diverse de organzare şi a acestor evenimente”.

În acest moment festivalurile UNTOLD şi NEVERSEA nu sunt anulate. Facem tot ceea ce depinde de noi pentru a spera că şi în acest an vom reuşi să aducem bucuria festivalurilor în cele mai bune şi în cele mai sigure condiţii” e anunțul oficial făcut de organizatori, care speră că nu vor fi nevoiți să dea înapoi banii de bilete sutelor de mii de oameni care le-au cumpărat deja.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE