• Constănţenii s-au bucurat de ultimul film pe plajă anul acesta
  • Crazy, stupid love, a reuşit să facă audienţa să râdă în hohote
  • Toate biletele au fost vândute încă din primele zile

Unele cinematografe s-au deschis de la 1 septembrie, dar nu mai sunt cozile de acum câteva luni. Încă profităm de varianta în aer liber, unde măştile nu sunt obligatorii şi poți sta liniştit, chiar și cu picioarele în nisip.

La Constanţa, proprietarii unui beach bar în colaborare cu Centrul Multifuncţional Educativ au hotărât să organizeze pe plajă, cinema în aer liber. Scaunele tapiţate au fost înlocuite de şezlonguri, ecranul gonflabil este mult mai mare ca la cinema, iar popcornul te aşteaptă la intrare.

Seara trecută a rulat pe ecrane ultimul film din seria de zece filme difuzate pe toată durata proiectului. Crazy, stupid love, cu Ryan Gosling şi Emma Stone în roluri principale, a reuşit să ţină oamenii cu zâmbetul pe buze pe toată durata filmului. Cele 200 de bilete disponibile s-au vândut în primele zile de la anunţul evenimentului pe reţelele de socializare.

Cristian Ispas, Inspector de specialite pe probleme de tineret: ”Având în vedere contextul actual şi faptul că tinerii nu mai puteau intra în cinema, ne-am decis să ne apropiem noi de ei. Aşa că am ales o plajă din Constanţa destul de cunoscută unde am proiectat zece filme şi prin intermediul lor, am reuşit să le oferim o experienţă plăcută.”

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
  • Vlad – spectator: ”Experienţă foarte plăcută, a fost puţin frig.”
  • Raluca- spectator: Abia aştept să merg la cinema în mall, mai ales că a venit şi sezonul asta mai rece şi noi nu avem ce să facem. Vara nu prea ajungem la cinema. Abia aştept pentru că nu am mai fost de mult.