Copiii pot transmite mesaje politicienilor. Uite o platformă prin care cei mici pot transmite ce-și doresc de la cei mari

  • Olafur Eliasson lansează o platformă cu mesajele copiilor pentru cei mari.
  • Platforma Earth Speakr, pe care îți poți posta mesajul, a fost lansată pe 1 iulie.
  • Eliasson, mesaj pentru copiii din România: „Spune lumii ce fel de viitor vrei”.

Poate n-ai prins soarele pe care l-a montat în galeria „Tate” la Londra sau cascadele pe care le-a amenajat în diferite oraşe ale lumii. Acum artistul danez-islandez, Olafur Eliasson, a lansat o lucrare pe care o accesezi din telefonul mobil.

Eliasson a conceput platforma online Earth Speakr pentru a marca preşedinţia Germaniei la Consiliul Uniunii Europene în 2020.

Artistul a transmis un mesaj pentru copiii şi tinerii din România: „Spune lumii ce fel de viitor vrei pentru tine”.

„Salut, copil sau tânăr din România! Am un mesaj pentru tine. Sunt un artist şi mă interesează să concep mesaje, să trimit mesaje lumii prin artă.

Cred că şi tu poţi fi un artist şi cred că poţi trimite mesaje uimitoare pentru că eu cred că toţi copiii sunt deştepţi, sunt experţi.

Iată o aplicaţie prin intermediul căreia poţi vorbi cu cei mari, cu politicienii, cu toţi cei care iau toate hotărârile. Acum le poţi trimite mesaje cu ce crezi tu că ar trebui făcut, mai ales în legătură cu viitorul tău, cu mediul, cu planeta, cu animalele, cu prietenii tăi.

Iată o aplicaţie prin intermediul căreia poţi spune lumii ce fel de viitor vrei pentru tine”, a transmis artistul Olafur Eliasson.