• Accidentul s-a produs în apropiere de o baza aeriană de lângă oraşul Sacheon (sud-est), în jurul orei locale 13:35 (04:35 GMT), a precizat într-un comunicat armata sud-coreeană, adăugând că cercetările la faţa locului continuă pentru a se stabili bilanţul victimelor.
  • Peste 30 de pompieri și salvatori au început căutările la locul accidentului, a anunțat agenția de știri Yonhap, citând oficiali ai pompierilor.
  • Prăbușirea a avut loc la aproximativ 6 km (3,7 mile) la sud de baza avioanelor KT-1 din orașul Sacheon din sud-estul țării, în jurul orei 13:37 (0437 GMT), potrivit forțelor aeriene.

Două aeronave de antrenament KT-1 ale forţelor aeriene sud-coreene s-au ciocnit în zbor, vineri. Trei piloţi au murit, unul este dispărut, relatează vineri Reuters.

Accidentul s-a produs în apropiere de o baza aeriană de lângă oraşul Sacheon (sud-est), în jurul orei locale 13:35 (04:35 GMT), a precizat într-un comunicat armata sud-coreeană, adăugând că cercetările la faţa locului continuă pentru a se stabili bilanţul victimelor.

Peste 30 de pompieri și salvatori au început căutările la locul accidentului, a anunțat agenția de știri Yonhap, citând oficiali ai pompierilor.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Prăbușirea a avut loc la aproximativ 6 km (3,7 mile) la sud de baza avioanelor KT-1 din orașul Sacheon din sud-estul țării, în jurul orei 13:37 (0437 GMT), potrivit forțelor aeriene.

„În pofida încercărilor lor de a folosi ieșirea de urgență, trei piloți au murit și unul este în continuare dat dispărut”, a precizat aceasta într-un comunicat, adăugând că a format o echipă pentru a determina cauza accidentului și a pagubelor.