• Roberto Cavalli, faimosul creator de modă, s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani la Florența, după o luptă cu o boală îndelungată.
  • Moartea lui Cavalli marchează sfârșitul unei ere în industria modei, lăsând în urmă un legat impresionant în designul vestimentar și în lumea artei.
  • Printre cei care îi plâng trecerea se numără cei șase copii ai săi, printre care și cel mai mic, Giorgio, care avea puțin peste un an.

Creatorul de modă, Roberto Cavalli, a murit la Florența la vârsta de 83 de ani, după o lungă boală. Lasă în urmă șase copii, printre care și cel mai mic Giorgio, cu puțin peste un an.

Alături de el în ultimele ore, ca și în ultimii cincisprezece ani, partenera lui Sandra.

La vârsta de 83 de ani, celebrul creator de modă a fost afectat de probleme de sănătate, făcând frecvente vizite la spital pentru controale, conform informațiilor din La Republica.

Recomandări

DUCESA SOPHIE VIZITEAZĂ UCRAINA
CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
MELONI CANDIDEAZĂ LA EUROPARLAMENTARE

Roberto Cavalli, despre carieră și viața personală

În 2015, Cavalli a decis să vândă compania pe care o fondase în anii ’70. Semnătura sa distinctivă a devenit reprezentată de animalele sălbatice, broderiile bogate, rochiile lungi cu fante îndrăznețe și transparențe seducătoare.

În afara colecțiilor haute couture și prêt-à-porter, brandul a dezvoltat și linia RC Menswear și Just Cavalli, adresată publicului tânăr și lansată în 1998.

În anii 2000, a fost introdusă divizia Roberto Cavalli Home, prezentată cu fast la Salone del Mobile în 2012.

Cavalli are șase copii: Tommaso și Christiana, din prima căsătorie, și Robert, Sara și Daniele, din a doua căsătorie. Cavalli și cea de-a doua soție a sa, Eva, au divorțat în 2010.

Modelul Sandra Nilsson, care era cu 45 de ani mai tânără decât el, a fost partenera lui din 2014 până în prezent.

Citește și