• Ionuț Teoderașcu, fondator „Muzee de la sat”, dă putere României prin memoria de neam și țară.
  • Ionuț Teoderașcu promovează relația dintre memorie și familie și e un explorator al mediului rural.
  • Ionuț Teoderașcu digitalizează muzeele rurale prin proiectul „Muzee de la sat”.

Un popor care nu îşi cunoaşte istoria este ca un copil care nu îşi cunoaşte părinţii. Memoria de neam și țară face România puternică astăzi. Ionuț Teoderașcu știe foarte bine asta. El este fotograful care aduce în online muzeele din satele românești.

„Noi, prin ceea ce facem, promovăm satul românesc, cultura de la sat și încercăm să facilităm acest acces al tinerilor la cultura din mediul rural. Aducem mai aproape ceea ce deja avem de online și nu numai”, a spus Ionuț Teoderașcu la Aleph News.

Ionuț promovează satul românesc, tradițiile și viața din mediul rural prin Muzee de la sat. Peste 60 de muzee din zona rurală a regiunilor Moldova, Muntenia și Dobrogea au, datorită lui și echipei din care face parte, o imagine mult mai clară în mediul online.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

„Iubesc România pentru că este bogată, în primul rând, iar aici mă refer la partea culturală, la partea istorică și datorită oamenilor pe care îi întâlnim deseori în călătoriile noastre, oameni care se dedică foarte mult prin activitatea pe care o fac, fac mai mult decât ar trebui să facă, mai ales în muzeele din mediul rural, dar și prin poveștile pe care le spunem în newsletter-ul nostru săptămânal, De la sat”, a spus Ionuț Teoderașcu la Aleph News.

Citește și