• Actrița Diana Cavallioti a fost invitată, joi, în cadrul emisiunii „Marius Tucă Show”.
  • Cavallioti: „Mi-am dorit să studiez pianul, dar nu s-a lipit”.
  • Cavallioti: „Multă lume crede că dă la Facultatea de Teatru și ajunge să facă seriale”.

Cu un palmares impresionant, actrița Diana Cavallioti a fost prezentă în studioul „Marius Tucă Show” și a povestit despre versatilitatea stării de actor, despre artă ca stare naturală de a fi.

Fac parte din familia Teatrului Mic. Din clasa a 3-a am venit în București. Mi-am dorit să studiez pianul, dar nu s-a lipit. Când să dau admitere la Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti, am dat la actorie, în loc să dau la pian. Mi-am dorit de când mă știu să dau la teatru. Nu știu de unde a pornit. Multă lume crede că dă la Facultatea de Teatru și ajunge să facă seriale. Trebuie să ai o pasiune exagerată. Teatrul e aerul pe care îl respir. Sigur, îmi place sa fac filme, televiziune, seriale…”, a spus Diana Cavallioti.

Actrița a recunoscut că este un caz fericit, după ce a prins numeroase roluri.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Am jucat în 15 spectacole într-o stagiune ca artist independent. Teatrele de stat permiteau să aibă actori colaboratori, din păcate, ușile s-au închis. Sunt genul de om care face, dar să încerc eu să mă zbat pentru niște lucruri care nu sunt în mana mea…”, a dăugat Diana Cavallioti.