• Un cuplu britanic a descoperit ceea ce se crede a fi o lucrare a pictorului John Constable.
  • Lucrarea a fost considerată un fals de o casă de licitaţii cu un deceniu mai devreme.
  • De atunci, cuplul a trimis lucrarea pentru o analiză, în speranţa că au descoperit o comoară.

Un cuplu britanic a descoperit ceea ce se crede a fi o lucrare a pictorului John Constable. Informațiile transmise de Daily Mail arată că cei doi au aflat că faimosul pictor peisagist englez a fost autorul unei picturi neglijate în aripa de oaspeţi a castelului pe care familia lor îl deţine de 800 de ani în Scoţia.

Ei au apărut în Millionaire Hoarders, un reality-show britanic care urmăreşte un grup de experţi în antichităţi în timp ce scotocesc prin case vechi în căutarea unor comori uitate, dar care ar putea fi nepreţuite. Atunci, ei au găsit ceea ce ei cred că este o pictură autentică a lui Constable, în ciuda faptului că lucrarea a fost considerată un fals de o casă de licitaţii cu un deceniu mai devreme.

De atunci, cuplul a trimis lucrarea pentru o analiză, în speranţa că au descoperit o comoară. În cazul în care lucrarea va fi autentificată, aceasta ar putea fi vândută la licitaţie cu până la 2,5 milioane de dolari. Un astfel de ajutor financiar le-ar permite soţilor Craufurd să întreţină castelul şi terenurile din jur şi să se asigure că moşia va fi transmisă celor doi copii.

Recomandări

DE CE S-A PRĂBUȘIT ELICOPTERUL CU RAISI
CNN: HAGA CERE ARESTAREA LUI NETANYAHU
CE URMEAZĂ ÎN IRAN
TAYLOR SWIFT, ÎN SLUJBA DOMNULUI
SCARLET JOHANSSON CRITICĂ OPENAI
RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT

Costurile de întreținere de peste 100.000 de lire sterline pe an i-au determinat pe cei doi britanici să se teamă că ar putea fi nevoiți să vândă moșia. Acum, descoperirea picturii Constable, care inițial a fost anunțată drept fals, poate ajuta cuplul să evite vânzarea casei.

Citește și: