• Thomas Kingston, soțul fiicei prințului și prințesei Michael de Kent, Lady Gabriella Kingston, a murit la 45 de ani.
  • Regele Charles al III-lea, care este văr de-al doilea cu Lady Gabriella, a trimis „cele mai sincere gânduri și rugăciuni” familiei acesteia.
  • Kingston a fost găsit mort la o adresă din Cotswolds duminică seara.

Thomas Kingston, soțul fiicei prințului și prințesei Michael de Kent, Lady Gabriella Kingston, a murit, a anunțat Palatul Buckingham, scrie The Independent.

Văduva sa, Lady Gabriella, i-a adus un omagiu soțului său finanțist marți seară, descriindu-l ca fiind un „om excepțional care a luminat viețile tuturor celor care l-au cunoscut”.

Regele Charles al III-lea, care este văr de-al doilea cu Lady Gabriella, a trimis „cele mai sincere gânduri și rugăciuni” familiei acesteia, după ce s-a aflat vestea morții subite.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE

Lady Gabriella se află în prezent pe locul 56 în linia de succesiune la tronul britanic, după nepoata ei, Isabella Windsor.

„Cu cea mai mare durere anunțăm decesul lui Thomas Kingston, iubitul nostru soț, fiu și frate.”, a anunțat familia acestuia.

„Tom a fost un om excepțional care a luminat viețile tuturor celor care l-au cunoscut. Moartea sa a fost un mare șoc pentru întreaga familie și vă rugăm să ne respectați intimitatea în timp ce îi plângem dispariția”.

Kingston a fost găsit fără suflare

Kingston, în vârstă de 45 de ani, a fost găsit mort la o adresă din Cotswolds duminică seara. Serviciile de urgență au fost chemate la fața locului la scurt timp după ora 18:00.

O anchetă va fi organizată pentru a stabili cauza morții, dar nu există circumstanțe suspecte și nu se crede că alte părți ar fi fost implicate.

Citește și