• Parton a anunțat existența cântecului în cartea sa din 2020, Songteller: My Life in Lyrics.
  • La începutul acestei luni, piesa Smoky Mountain Christmas Carol a lui Parton a avut premiera la Southbank Centre.
  • Musicalul combină personajele lui Charles Dickens și muzica lui Parton.

Dolly Parton a declarat că a vrut să dezgroape” cântecul ei secret de Crăciun programat să fie lansat în 2045. În timpul unei discuții cu Kelly Clarkson în această lună, Parton, în vârstă de 76 de ani, s-a destăinuit despre cântecul de Crăciun ultrasecret pe care l-a scris și l-a îngropat într-o capsulă a timpului în urmă cu șapte ani.

Nu aveți idee cât de mult m-a deranjat acest lucru”, a spus Parton. Vreau atât de mult să mă duc să dezgrop asta. Este un cântec foarte bun!

Nu știu a cui naiba a fost ideea asta”, a glumit ea. Nu se așteptau deloc ca eu să fiu acolo și probabil că nu voi fi. S-ar putea să fiu acolo, cine știe. Mă gândesc că probabil se va dezintegra și nimeni nu o va auzi vreodată, asta mă deranjează. Dacă putrezește acolo înainte să o deschidă.”

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CE SEMNIFICĂ VINEREA MARE
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA

Parton a anunțat existența cântecului în cartea sa din 2020, Songteller: My Life in Lyrics (Viața mea în versuri). Parton a scris că a pus piesa surpriză în capsulă s-a simțit „ca și cum mi-aș îngropa unul dintre copii, l-aș pune la gheață sau ceva de genul ăsta, iar eu nu voi fi prin preajmă pentru a-l vedea readus la viață”.

La începutul acestei luni, piesa Smoky Mountain Christmas Carol a lui Parton a avut premiera la Southbank Centre.

Musicalul combină personajele lui Charles Dickens și muzica lui Parton. Aducerea clasicului nostru Charles Dickens reimaginat la Londra se simte ca o întoarcere acasă. Cântecele mele împletesc muzica frumoaselor mele Smoky Mountains în această poveste atemporală de Crăciun și abia aștept ca publicul londonez să le asculte în timp ce spunem această poveste, plasată într-un loc cu adevărat special pentru mine”, a declarat Parton despre colind.