• Cea de-a doua zi a festivalului Coachella a oferit propriul set de invitați surpriză, precum Rauw Alejandro și Billie Eilish.
  • În plus, ziua a inclus și prima reprezentație live a lui Jai Paul, precum și un concert istoric al trupei BLACKPINK, cap de afiș.
  • Duminică seara, 16 aprilie, Frank Ocean va încheia festivalul cu mult așteptata sa prestație în calitate de cap de afiș.

De la invitații surpriză ai unor vedete precum Billie Eilish și Rauw Alejandro până la prima reprezentație live a lui Jai Paul, ziua a doua de la Coachella 2023 a adus multă distracție.

Cea de-a doua zi a festivalului Coachella a oferit propriul set de invitați surpriză, precum Rauw Alejandro și Billie Eilish – cea din urmă a debutat live în timpul concertului său cu Labrinth colaborarea sa „Never Felt So Alone” cu Labrinth. În plus, ziua a inclus și prima reprezentație live a lui Jai Paul, precum și un concert istoric al trupei BLACKPINK, cap de afiș, scrie Billboard.

Duminică seara, 16 aprilie, Frank Ocean va încheia festivalul cu mult așteptata sa prestație în calitate de cap de afiș și prima sa reprezentație live din ultimii ani.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Decorul sexy al lui Charli XCX

Charli XCX

Chiar dacă ziua se calmase treptat în momentul în care Charli XCX a urcat pe scena principală a Coachella, ea a ridicat intensitatea la maxim. În timp ce purta un body din piele neagră cu cizme până la genunchi asortate, Charli a întrebat publicul: „Cine va fi sexy în acest weekend?” înainte de a interpreta piesa „Baby”.

Rosalía & Rauw Alejandro- couples goals

Rosalía & Rauw Alejandro

Rosalía l-a adus pe logodnicul ei, Rauw Alejandro, pentru a interpreta „Beso” și „Vampiros”, de pe recent lansatul lor EP comun. „Câți dintre voi ați ascultat deja RR”, a întrebat starul spaniol publicul. „Acum patru ani, am venit la Coachella și am venit singură. Nu și de data aceasta”.

Primul spectacol live al lui Jai Paul

Jai Paul în Mojave, artistul și producătorul de muzică experimentală a susținut primul concert din cei 12 ani de carieră. Cunoscut pentru piesa sa de debut din 2011, „BTSTU”, artistul a revenit recent dintr-o pauză de șapte ani cu o pereche de single-uri „Do You Love Her Now” și „He”.

Boygenius susține drepturile persoanelor trans

Baker a profitat de ocazie pentru a-și exprima, de asemenea, sprijinul pentru drepturile transsexualilor. „Vreau să spun înainte de a continua, nu știu dacă ați verificat știrile și ați văzut prostiile care se întâmplă în Florida, Missouri și în multe alte locuri. Dar viețile trans contează, copiii trans contează”, a spus ea. „Ne vom lupta și vom câștiga”.

Show-ul istoric al lui BLACKPINK capete de afiș

BLACKPINK

„Așadar… permiteți-mi să încep cu faptul că, în urmă cu patru ani, am fost invitați să cântăm aici, pentru voi, la Coachella, în cortul Sahara, iar acest lucru ne-a marcat”, a spus cu afecțiune Rosé de la BLACKPINK mulțimii. „Trebuie să spun că acesta este un vis devenit realitate… motivul pentru care noi patru suntem aici este datorită vouă.”

Omagiu adus de Kid LAROI prietenilor decedați și mesaj special pentru Justin Bieber

Rebranding-ul artistului de 19 ani nu s-a rezumat doar la tăierea șuvițelor aurii sau la renunțarea la „The Kid” din pseudonimul său atunci când s-a prezentat în fața publicului. A cântat despre reflecția asupra cuvintelor pe care ar fi vrut să le fi spus prietenilor săi.

Debutul live al piesei „Never Felt So Alone” a lui Labrinth și Billie Eilish

Înaintea viitorului album al lui Labrinth, ENDS & BEGINS, artistul experimental și-a încântat fanii cu melodii vechi și noi – inclusiv cu cel mai recent single al său, „Never Felt So Alone”, care o include pe Billie Eilish.

Debutul live al piesei „Miracle” a lui Calvin Harris și Ellie Goulding

În timp ce alte tendințe sonore se răspândesc în vânturile deșertului, muzica dance este un element fundamental al Coachella, cu aproape toate stilurile acestui gen de muzică răspândite pe fiecare scenă în parte.

Citește și