Pe 19 mai, ora 19:00, la CoOperativa Bar, pe Str. Icoanei 86, București. Ca de fiecare dată, vă așteaptă o experiență faină și inspirațională de care să vă reamintiți cu drag, mai ales după ce am petrecut atât de mult timp întâlnindu-ne doar online.

Fuckup Nights Bucharest este o mișcare globală care celebrează lecțiile învățate în urma nereușitelor profesionale, de data aceasta prin poveștile a patru super-eroi invitați:

Vei face cunoștință cu Titi Aur, cel mai cunoscut pilot  de raliuri român, Armand Domuța – CEO Restart Energy One, Diana Oncioiu – reporter și jurnalist independent și Paula Rusu – jurnalist, blogger și activist pentru sănătate.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Moderatoare va fi jurnalista de radio și televiziune Iulia Nagy. Detalii despre fiecare dintre aceștia sunt disponibile aici

Edițiile anterioare Fuckup Nights Bucharest pot fi surprinse aici: Vol IVol IIVol IIIVol VI si Vol X.

Detalii despre eveniment pe FacebookInstagram si site.

FUN Bucharest este parte a seriei de evenimente care au loc la nivel global, în 320 de orașe din 90 de țări din întreaga lume. Evenimentele se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber profesioniștilor și studenților. Această mișcare globală care ia amploare cu rapiditate și promovează, prin puterea exemplului, concluziile constructive trase în urma nereușitelor profesionale. Come and join the movement!