Furiosa: Saga Mad Max readuce spectacolul pe ecrane. Anya Taylor-Joy și Chris Hemsworth sunt în rolurile principale
  • Pentru „Furiosa: Saga Mad Max”, George Miller își întinerește eroina din „Mad Max: Drumul Furiei”.
  • Al cincilea film din seria „Mad Max” îi are în prim plan pe Anya Taylor-Joy și Chris Hemsworth.
  • Hemsworth: „Cred că am muncit pentru asta mai mult decât oricând”.

Este primul dintre cele două filme pe care ți le-a promis George Miller. Creatorul seriei Mad Max anunța după ce a produs „Drumul furiei”, în 2015, că s-a ales cu material suficient pentru încă două scenarii.

„Copilăria, mama, mi le vreau înapoi! Le vreau înapoi!” spune personajul interpretat de Anya Taylor-Joy în „Furiosa: Saga Mad Max”.

Recomandări

PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN AVIAȚIE
TU CE VIN BEI LA MASAS FESTIVĂ?
DEZASTRU ÎN BRAZILIA DIN CAUZA PLOILOR
CAFEA SAU CEAI?
MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM

Inițial ideea producătorilor a fost să o întinerească pe Charlize Theron, interpreta rolului Furiosa în filmul din serie realizat în 2015, folosind tehnologia digitală. Dar, după ce Martin Scorsese a folosit această strategie cu rezultate discutabile în „The Irishman”, Miller a ales să caute o nouă actriță.

Anya Taylor-Joy: O cursă nebună!

„Chiar sunt entuziasmată. O să fim în turneu o lună întreagă, în mai. Deci cred că o să ne simțim bine. O cursă nebună!”, declara la Oscaruri Anya Taylor-Joy despre promovarea filmului.

Chiar și la a cincea peliculă din seria „Mad Max”, magia poveștii rămâne la fel de antrenantă. Cel puțin asta te asigură Chris Hemsworth, la prima sa colaborare cu George Miller, creatorul mitului lansat în 1979: „Cred că e cea mai bună experiență din cariera mea. Sunt foarte mândru… cred că am muncit pentru asta mai mult oricând. Colaborarea pe care am avut-o cu George a fost pur și simplu minunată. Și munca alături de Anya a fost incredibilă…”.