• Gelu Colceag, directorul Teatrului Mic, a fost invitat la emisiunea „Marius Tucă Show”
  • Gelu Colceag anunță că actorii de la Teatrul Mic vor juca toată vara
  • În București, teatrele sunt deschise la o capacitate de 50%

Gelu Colceag, directorul Teatrului Mic din București, a fost invitatul lui Marius Tucă la emisiunea „Marius Tucă Show” de luni seră, în zi de sărbătoare. Actorul a împlinit pe 17 mai 72 de ani, iar cu ocazia aniversării lui, Gelu Colceag a făcut un cadou iubitorilor de teatru: actorii de la Teatrul Mic vor juca toată vara, iar dacă autoritățile vor impune din nou restricțiile, vor monta spectacolele în aer liber.

„Trebuie să recuperăm ce nu am jucat. Avem niște buget, vai de el. Vom avea o pauză de două sau trei săptămâni către începutul lui iulie și începutul lui august. Vom juca în spațiul pe care îl avem în Centrul Vechi, pentru că acolo sunt sigur că vom avea public toată vara”, a spus Gelu Colceag.

Directorul teatrului a amintit și de spectacolul „Republica Melania” cu Rodica Mandache, care se va juca pe 20 și 21 mai la Sala Studio. De asemenea, Gelu Colceag a spus că oamenii sunt dornici să meargă la teatru, iar pe perioada verii vânzările de bilete cresc datorită turiștilor.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„Și sunt turiști. Sunt mulți. Am avut de nenumărate ori solicitări să vadă spectacole”, susține actorul.

Joi, 20 mai, poate fi văzut spectacolul „Mama” în regia Nonei Ciobanu, iar vineri, 21 mai, se joacă „Emigranți” în regia lui Claudiu Istodor și „Omul din oglindă” în regia Teodorei Petre. Programul complet al Teatrului Mic poate fi consultat aici.