• Expoziția de nuduri a lui Horațiu Mălăele va fi deschisă până pe 10 noiembrie
  • Există numai 10 exemplare din fiecare lucrare
  • Horațiu Mălăele, Marius Tucă și Ion Caramitru au vorbit în deschidere

O expoziție de nuduri, plină de perfecțiune și armonie, creată Horațiu Mălăele, a fost deschisă ieri la galeria de artă Rotenberg Uzunov.
Dacă nu ai reușit să o vezi aseară, mai ai timp până pe 10 noiembrie.

Există doar zece exemplare din fiecare lucrare, iar o parte din banii strânși în urma vânzării lucrărilor se vor duce către Asociația Culturală pentru Sprijinul Artelor Frumoase.

Nu este prima expoziție a artistului Horațiu Mălăele. Cele mai cunoscute orașe de peste hotare unde a ajuns talentul lui sunt: la Paris, Munchen, Buenos Aires, Toronto și New York.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Horațiu Mălăele: „Eu cred că nudul a reprezentat, începând de la greci și pe urmă trecând prin renaștere și până mai în zilele noastre, până la acest vernisaj, a reprezentat perfecțiunea și armonia.”, a spus acesta.

Margareta Anton a fost prima care a cumpărat o lucrare de-a lui Horațiu Mălăele. Ea este conferențiar universitar la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Ecologice din București.

„Și eu pictez, am și eu expoziții personale și într-adevăr o duc greu artiștii și am vrut chiar să fac acest lucru. Dacă acesta este scopul, cu mult drag o fac. O duc greu ei și am mai cumpărat.”, a menționat aceasta.

Marius Tucă, Ion Caramitru, Eduard Uzunov, Adina Rențea și, desigur, Horațiu Mălăele, au vorbit în deschiderea vernisajului.

„Ce bine că Horațiu Mălăele, de când s-a născut, a fost carantinat în mintea lui frumoasă, beautiful mind, strălucitoare, dar în același timp a avut contact cu toți contacții lumii.”, a spus în deschidere Marius Tucă.