• Expoziția de nuduri a lui Horațiu Mălăele va fi deschisă până pe 10 noiembrie
  • Există numai 10 exemplare din fiecare lucrare
  • Horațiu Mălăele, Marius Tucă și Ion Caramitru au vorbit în deschidere

O expoziție de nuduri, plină de perfecțiune și armonie, creată Horațiu Mălăele, a fost deschisă ieri la galeria de artă Rotenberg Uzunov.
Dacă nu ai reușit să o vezi aseară, mai ai timp până pe 10 noiembrie.

Există doar zece exemplare din fiecare lucrare, iar o parte din banii strânși în urma vânzării lucrărilor se vor duce către Asociația Culturală pentru Sprijinul Artelor Frumoase.

Nu este prima expoziție a artistului Horațiu Mălăele. Cele mai cunoscute orașe de peste hotare unde a ajuns talentul lui sunt: la Paris, Munchen, Buenos Aires, Toronto și New York.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Horațiu Mălăele: „Eu cred că nudul a reprezentat, începând de la greci și pe urmă trecând prin renaștere și până mai în zilele noastre, până la acest vernisaj, a reprezentat perfecțiunea și armonia.”, a spus acesta.

Margareta Anton a fost prima care a cumpărat o lucrare de-a lui Horațiu Mălăele. Ea este conferențiar universitar la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Ecologice din București.

„Și eu pictez, am și eu expoziții personale și într-adevăr o duc greu artiștii și am vrut chiar să fac acest lucru. Dacă acesta este scopul, cu mult drag o fac. O duc greu ei și am mai cumpărat.”, a menționat aceasta.

Marius Tucă, Ion Caramitru, Eduard Uzunov, Adina Rențea și, desigur, Horațiu Mălăele, au vorbit în deschiderea vernisajului.

„Ce bine că Horațiu Mălăele, de când s-a născut, a fost carantinat în mintea lui frumoasă, beautiful mind, strălucitoare, dar în același timp a avut contact cu toți contacții lumii.”, a spus în deschidere Marius Tucă.