• Arhiepiscopul Tomisului a fost, sâmbătă, invitatul emisiunii „Interviurile lui Cristoiu”
  • Teodosie este în fruntea arhiepiscopiei Tomisului din 2001

„Unde Dumnezeu ne poartă de grijă, nu mai este loc de frică, pentru că Dumnezeu este iubirea (…) Și dacă îl ai pe Dumnezeu care este iubirea supremă nu mai este loc de frică. Pentru că tot scriptura zice în iubire nu este frică. De aceea nu am înțeles închiderea bisericilor mai ales”, a spus Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, invitat la „Interviurile lui Cristoiu”.

A avut o discuție cu un microbiolog

„Și acum recent, când am fost în Sf. Munte, am discutat cu părinții de la Vatoped, cu un mare om de știință de la NASA care era microbiolog. A aflat că în biserică nu sunt microbi cum sunt în altă parte. S-a dus să facă experiențe. Da, zice, în biserică sunt mai puțini ca afară, în altar mai puțin ca în biserică, în sfîntul potir din care noi ne împărtășim, zero microbi”, a mai povestit ÎPS Teodosie.

Arhiepiscopul Tomisului spune că măsurile luate în timpul pandemiei nu au fost luate de specialiști, ci au fost rezultatului unui amestec între politică și medicină.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

ÎPS face parte din Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe din 1994 și fost decorat în noiembrie 2002 cu Ordinul național Steaua României în grad de Cavaler.