• Alegerile pentru șefia PNL au fost încheiate.
  • Florin Cîțu este noul președinte al Partidului Național Liberal.
  • Ion Cristoiu: „Poate că Florin Cîțu are ceva ce ne scapă nouă. Poate Klaus Iohannis a descoperit ceva”.

„Nu m-a surprins pentru că zgomotul hăulitor, absolut penibil, nu spunea nimic despre rezultatul final. La cuvântarea lui Ludovic Orban, s-a văzut raportul de forțe din sală: aplaudau numai cei de la Vrancea.

Poate că Florin Cîțu are ceva ce ne scapă nouă. Poate Klaus Iohannis a descoperit ceva.. pentru că are o simpatie pentru Florin Cîțu”, a spus Ion Cristoiu pentru Aleph News.

Ion Cristoiu, despre discursul noului câștigător de la PNL, Florin Cîțu

„Putea să țină discursul și Nicolae Bălcescu, presupunând că ar fi venit, tot nu ar fi reușit să schimbe, pentru că oamenii au venit chitiți să voteze un anumit candidat, unii pe Ludovic Orban, alții pe Florin Cîțu. Dacă a fost o schimbare, probabil, nu știu cât de mulți, au trecut de partea lui Florin Cîțu pentru că primirea făcută de gruparea Orban președintelui României, care este și președintele lor, a fost absolut inadmisibilă. Așa ceva nu se poate face. Nu cred că Iliescu, la congresul PSD, sau Traian Băsescu, la congresele PDL, ar fi putut să aibă parte de o asemenea tratare mizerabilă din partea propriului partid. Și mulți dintre ei și-au dat seama că ete o confruntare între Ludovic Orban și Klus Iohannis, așa că au ales Iohannis, așa că au ales Florin Cîțu”, a explicat Ion Cristoiu.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Sâmbătă, 25 septembrie 2021, au fost organizate alegeri pentru șefia PNL. Premierul Florin Cîțu este noul președinte al Partidului Național Liberal. El l-a învins în competiția internă pe Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților și președinte în funcție. Cîțu a obținut peste 60% din sufragii.

„Mâine are loc consiliul național unde li se vor și celor din tabăra lui Ludovic Orban, cu excepția lui Orban, o serie de posturi”, a mai spus Ion Cristoiu.