Iura Luncaşu se pregăteşte să aducă în faţa publicului un nou film

  • „Odată pentru totdeauna”, noul film al lui Iura Luncaşu, va fi gata anul viitor
  • Din distribuţie fac parte Smiley, Ada Galeş şi Cătălin Cazacu
  • Filmul este inspirat din viaţa lui Iura Luncașu, care a luptat cu depresia

Ai o viaţă frumoasă şi o carieră de succes, dar te încearcă depresia? Poate te vei regăsi în noul film al lui Iura Luncaşu. “Odată pentru totdeauna” e o combinaţie de scene comice şi momente dramatice.

Sunt trei poveşti, iar legătura dintre ele o face personajul principal, care îl interpretează pe Iura. Regizorul spune că toate întâmplările sunt inspirate din viaţa lui şi a fratelui său.

Iura Luncaşu – regizor: „E un subiect foarte interesant, se confruntă foarte multă lume cu această chestie, cu depresia, cu anxietatea, cu atacurile de panică şi toată povestea pleacă de la un om de succes, care are o viaţă foarte frumoasă, o carieră spectaculoasă şi este atins de această boală a secolului : depresia”

Filmul este o provocare pentru Cătălin Cazacu, obişnuit cu roluri de “băiat rău”.

Cătălin Cazacu – actor: „E primul rol pe care îl am de băiat cuminte. Până acum, toate rolurile negative le luam eu şi îmi era uşor, pentru că învăţasem să joc personajul negative. Îmi era mai la îndemână. E prima oară când joc rolul unui personaj boem. Mi-a trebuie ceva timp să mă obişnuiesc. În prima zi de filmări am venit uşor fricos, pentru că nu ştiam dacă pot să intru în pielea personajului mi-l înnchipuisem”