„Jazz on the Boat”, o plimbare muzicală cu barca ce străbate lacul Herăstrău, pe acorduri Jazzy

SL-Jazzing este un concept sub umbrela căruia se desfăşoară evenimentele din seria Jazz live for dinner, care îşi propune să promoveze diferite stiluri de jazz, cântate de artişti români.

Evenimentele au loc în diferite locaţii inedite, precum: pe vapor, în trenul regal, în tramvaiul turistic din Timișoara, Florăria Iris sau chiar într-o vie.

Pe lângă muzica Jazz pe care o scoate în prim-plan, SL-Jazzing oferă şi un meniu “à la carte” pregătit de diferite restaurante apreciate, precum şi drinks într-un ambient de neuitat.

SLjazzing revine cu o nouă propunere pentru pasionații de muzică Jazz – de această dată pe barcă. „Jazz on the Boat” te așteaptă vineri, 24 Septembrie începând cu orele 18:00. Este vorba despre o plimbare muzicală cu barca ce străbate lacul Herăstrău, totul pe acorduri Jazzy

Urechile îți vor fi delectate cu un concert Live susținut de Adrian Nour.

Pe partea gastronomică participanții vor savura un meniu dichisit cu atenție, care este compus din Starter si Main Dish de către cei de la Miss Ale Central Culture. Participanții își pot rezerva locul la masă în avans fie la parterul sau etajul bărcii, fie la adresa de e-mail: sljazzing@gmail.com.