• Actorul deține un mic sat în apropiere de Saint Tropez, pe care l-a achiziționat în perioada în care avea o relație cu Vanessa Paradis.
  • Depp a mai încercat să scape de proprietatea sa în 2015 și în 2016 și acum o repune în vânzare.
  • Complexul clădirilor pitorești are 15 dormitoare și 14 băi și costă 46 de milioane de euro.

Unii își cumpără un apartament, alții o casă, iar alții … un sat. Actorul Johnny Depp se pare că nu mai este mulțumit de satul pe care îl deține în Franța și acum vrea să-l repună în vânzare, după ce a mai încercat deja să facă asta în 2015 și 2016, scrie Der Standard.

Sursa: Der Standard

Johnny Depp a cumpărat un complex de clădiri în Plan De La Tour, foarte aproape de Saint Tropez, în 2001, împreună cu prietena sa de atunci, cântăreața Vanessa Paradis. Actorul a mai investit aproximativ zece milioane în renovarea clădirilor din secolul al XIX-lea. După încheierea relației cu Paradis, actorul și-a pierdut interesul față de pitorescul sat recent renovat.

Complexul este alcătuit dintr-o clădire principală, șase case de oaspeți, un restaurant, „Chez Marceline”, și un studio de artă, toate însumând 15 dormitoare și 14 băi, ocupând o suprafață totală de 1.200 mp.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
Sursa: Der Standard

La acestea se mai adaugă două piscine, mica piață a satului, un parc de patinat, o sală de sport și o adevărată peșteră pentru vinuri.

Cei interesați pot dobândi toate acestea în schimbul a aproximativ 46 de milioane de dolari.