Johnny Solinger, fost solist al trupei Skid Row, a murit la 55 de ani

johnny-solinger Johnny Solinger a încetat din viață la vârsta de 55 de ani. FOTO: Facebook/johnnysolinger
  • Johnny Solinger a încetat din viață la vârsta de 55 de ani.
  • Solinger a fost solist al trupei rock americane Skid Row.
  • Solinger a murit la doar o lună după ce a fost diagnosticat cu insuficienţă hepatică.

Scena rock a mai pierdut un nume legendar, după ce Johnny Solinger, fost solist vocal al trupei rock americane Skid Row, a încetat din viaţă sâmbătă, la vârsta de 55 de ani, potrivit contactmusic.com.

Celebrul solist a încetat din viață la doar o lună după ce a fost diagnosticat cu insuficienţă hepatică. Decesul său a fost anunțat și pe pagina oficială de Instagram a formaţiei Skid Row: „Am aflat cu tristeţe vestea despre fratele nostru, Johnny Solinger. Suntem alături de familia, prietenii şi fanii lui”. Soţia muzicianului, Paula Solinger, a scris pe Facebook: „Johnny a murit. În timp ce îl ţineam de mână. S-a stins în pace. Vă mulţumesc tuturor”.

Johnny Solinger a creat o pagină pe platforma de colectare de fonduri GoFundMe pentru acoperirea costurilor tratamentului, după ce primise diagnosticul.

„Cu durere în suflet trebuie să înştiinţez pe toată lumea ce se întâmplă cu mine şi cu sănătatea mea. În ultima lună am fost internat. Am fost diagnosticat cu insuficienţă hepatică. Iar prognosticul nu este prea bun. Ca majoritatea muzicienilor, nu am asigurare de sănătate şi este foarte dificil să primesc îngrijiri adecvate fără aceasta”, a scris Johnny Solinger.

În 2015, trupa Skid Row l-a înlocuit pe Johnny Solinger cu Tony Harnell, fost membru al formației TNT.