• Lari Giorescu și Gigi Căciuleanu au fost invitații lui Marius Tucă, miercuri seară
  • Cei doi au vorbit despre cel mai nou spectacol conceput de Gigi Căciuelanu – „Jungla TéVé”
  • Gigi Căciuleanu: „Să nu creadă cineva că este o parodie a televiziunii”

Lari Giorgescu și Gigi Căciuleanu au fost invitații lui Marius Tucă, miercuri seară, la emisiunea „Marius Tucă Show”. Cei doi au vorbit despre cel mai nou spectacol conceput de Gigi Căciuelanu – „Jungla TéVé”.

„Să nu creadă cineva că este o parodie a televiziunii. Personajul principal este ecranul și, bineînțles că în teatru nu avem ecran. Am lucrat spectacolul de la Paris, ei fiind în București”, spune Gigi Căciuleanu.

„Este un spectacol despre jungla în care trăim. Există junglă celui care se uită la ecran și jungla care i se aduce pe un platou, pe acest ecran. De aici au plecat conceptele de junglă și TV. Fiecare dintre noi își poate inventa un program TV cum vrea. Și înainte se aprindea butonul, stătea televizorul pe ceva mobilă și toată lumea vedea același lucru. Acum ne uităm fiecare la ce vrem. Ceea ce leagă jungla și TV este nebunia în care traim. Nebunia în care ne place sa traim”, a povestit Gigi Căciuleanu despre spectacol.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Coregraful Gigi Căciuleanu se află la Paris, însă asta nu l-a oprit să monteze un spectacol la București. Actorii Lari Girogescu și Alina Petrică au repetat online.

Și-a transformat sufrageria în propriul studio de dans

„El și-a transformat sufrageria în propriul său studio de dans. Când lucrez cu Gigi Căciuleanu el nu poate să stea. Cred că ce s-a întâmplat la Teatrul Dramaturgilor Români este împotriva naturii lui, să stea. Lucrurile au avut o cu totul alta conotație decât la un spectacol obișnuit din cauza distanței”, a spus Lari Giorgescu.

De asemenea, actorul Lari Giorgescu spune că atunci când vom vedea spectacolul trebuie să ne așteptăm la dialog, poezie și mișcare. Actorul se află la a șasea colaborare cu Gigi Căciuleanu.

„Niciunul dintre ele nu seamănă cu celelalte, nici metoda lui de lucru nu seamănă. De data asta responsabilitatea pe ca ne-a pasat-o nouă este una mult mai mare”, a spus Lari Giorgescu.

Spectacolul va avea trei premiere, pe 10, 11 și 13 februarie, la Teatrul Dramaturgilor Români. Muzica a fost creată de Adi Nour.