• Membrii familiei regale au salutat sute de invitați la prima recepție a Corpului Diplomatic din ultimii trei ani.
  • Regele Charles al III-lea, regina consort Camilla și prințul de Wales au participat, de asemenea, la recepție.
  • Prințesa de Wales, cu părul purtat și îndreptat fără onduleurile sale caracteristice, a fost îmbrăcată într-o rochie purpurie până la podea Jenny Packham, de culoare stacojie.

Kate, Prințesa de Wales, a strălucit într-o rochie roșie întreagă cu paiete și tiara Floare de Lotus, în timp ce familia regală a întâmpinat marți diplomații la Palatul Buckingham. Regele Charles al III-lea, regina consort Camilla și prințul de Wales au participat, de asemenea, la prima recepție a Corpului Diplomatic din ultimii trei ani, salutând sute de invitați la evenimentul strălucitor de la Londra.

Evenimentul de la Palatul Buckingham a fost prima recepție a Corpului Diplomatic din timpul domniei regelui, iar monarhul, regina consort și prințul și prințesa de Wales i-au întâmpinat pe ambasadorii străini la această mare ocazie în saloanele de stat ale reședinței regale.

Prințesa de Wales, cu părul purtat și îndreptat fără onduleurile sale caracteristice, a fost îmbrăcată într-o rochie purpurie până la podea Jenny Packham, de culoare stacojie, decorată cu motive florale cu paiete, precum și cu o eșarfă albastră a Ordinului Regal Victorian și cu Ordinul Familiei regretatei regine Elisabeta a II-a, care stă pe o panglică galbenă.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Cerceii ei cu diamante în formă de picătură au aparținut reginei.

Prințesa a mai purtat Tiara Floare de Lotus – cunoscută și sub numele de Tiara Papirus a Reginei-Mamă – anterior.

Realizată din diamante în motive în evantai și încoronată de arcuri de diamante plutitoare, aceasta a aparținut prințesei Margaret. Aceasta a purtat-o și la recepția diplomatică de la palat în 2013 și la primul ei banchet de stat în Marea Britanie în 2015, în timpul unei vizite de stat în China.

Regina consort a purtat din nou diadema și colierul cu diamante și safire ale regretatei regine, pe care le-a ales pentru banchetul de stat din Africa de Sud de luna trecută, și o rochie Anna Valentine.