• Kira Hagi a fost invitată, miercuri, în cadrul emisiunii „Marius Tucă Show”.
  • Tânăra actriță a relatat cum a fost să joace în rolul prințesei Martha Bibescu.
  • Kira a povestit și despre experiențele ei din America.

Kira Hagi nu e un satelit al tatălui său. Prin muncă și smerenie, a reușit să-și construiască propriul nume în teatru și cinematografie. A fost invitată, miercuri, în cadrul emisiunii „Marius Tucă Show”. Kira a dezvăluit că părinții săi, Marilena și Gheorghe Hagi, au plâns la un spectacol al ei.

Mi-a spus o prietenă foarte bună că plângeau. Eu îi rog pe ai mei să nu vină, pentru că îi caut în public și nu mă mai pot concentra. Când am avut premiera, nu știam că o să vină atât de multă lume, atât de mulți tineri. Din 2019 până în 2020, în februarie, au vent doar tineri. Veneau la sfârșitul piesei și spuneau ‘vai, ce femeie incredibilă a fost Martha Bibescu’. Ea este precum Hamlet. Întotdeauna a căutat iubirea la alții, dar nu a căutat-o în ea. A fost o femeie luptătoare. Bucuroasă că nu am uitat-o. Despre jocul meu ar spune că am făcut o mai nebună. Un pic de nebunie”, a spus Kira Hagi, la „Marius Tucă Show”.

„Mi-a lipsit foarte tare familia, dar m-am descoperit pe mine”

Kira a mărturisit că a lucrat în Statele Unite, la o companie, în timpul studenției.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

„Mi-am câștigat independența, am fost singură. Am făcut și astronomie, nu știu de ce. Mi-a lipsit foarte tare familia, dar m-am descoperit pe mine. După ce am terminat universitatea, am muncit la o companie. Am vrut să văd ce implică. A fost o provocare, mi-am dat seama că nu pot sta acolo . Pe 2 ianuarie, când m-am întors în America, simțeam că îmi lipsește ceva. Mi-am pierdut puțin drumul, pentru că făceam producție și nu era meseria mea. Eu voiam să joc. Trăiam din banii mei. Le am spus părinților că vreau să încerc. Tata mi-a spus să fac ceea ce simt”, a mai spus tânăra actriță.