La ce muzee mergi toamna asta? Cea mai vizitată galerie de artă este creată de poveștile personale

Toamna asta vine cu foarte multe expoziții de artă. Pentru fanii lui Van Gogh, National Gallery din Londra oferă o expoziție rară care explorează anii tumultuoși ai artistului în Saint-Rémy. Cu peste 50 de lucrări expuse, vei putea trăi emoțiile intense care l-au marcat pe artist. Galeria se deschide pe 14 septembrie.


Tot aici găsești și un sector de artă motivațională, interactivă, care analizează culturile legate de droguri din întreaga lume. Poți să iei parte la ceremonii japoneze de ceai și la lucrări de artă inspirate din experiențele cu droguri. Aici, cu siguranță vei descoperi perspective diferite asupra subiectului.

Care e cea mai iubită galerie de artă

Cea mai vizitată galerie de artă este creată de poveștile personale: Museum of Broken Relationships. Aici oamenii merg să viziteze poveștile altora, scrise în albume speciale. În felul acesta trec mai ușor peste despărțire, spun ei. Muzeul se află în Zagreb-Croația și este deschis zilnic.

La Muzeul Iubirii de la Hollywood se zvonește că relațiile se sudează și odată ce ajungi acolo, ajungi să înțelegi mai bine procesele emoționale. Acest muzeu este destinat adulților, iar prețul de intrare pornește de la 25 de dolari.

Exit mobile version