• Prima conexiune dintre două calculatoare a fost realizată pe 29 octombrie în anul 1969
  • „Vinovații” pentru startul internetului au fost Leonard Kleinrock, Charley Kline și Bill Duvall
  • Conexiunea a fost aproape un succes. Din cuvântul „login” au reușit să transmită literele L și O

„La mulți ani!” Internetului. Cine și-ar imagina lumea fără internet în prezent? Pe 29 octombrie 1969, Leonard Kleinrock a reușit prima conexiune dintre 2 calculatoare. Se poate spune că atunci s-a născut Internetul, la câteva luni de când Neil Amstrong a pășit pe Lună.

Acum, internetul este poate cea mai importantă invenție din istorie. Pentru noi, Internetul este traducerea modernă a poveștii Aleph: Oriunde stai, vezi totul în timp și spațiu – adică oriunde ai fi, intri pe internet și știi, vezi și auzi totul.

Într-o eră marcată de influența internetului, a social media, este de la sine înțeles că și artiștii au o „urare” într-o zi de „sărbătoare”.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Alina Eremia: „Am crescut în era internetului unde lucrurile evoluează cu o viteză fantastică. Pe mine m-a ajutat enorm să-mi distribui muzica și să fie ascultată de un public, cât mai larg”

Sore: „Dacă n-ar fi fost internetul în această perioadă pe care noi o trăim, cu siguranță nu numai eu ci toți artiștii ar fi fost uitați”

Liviu Teodorescu: „Internetul mi-a făcut viața mai bună pentru că toată muzica mea este la un click distanță de voi. Go Internet. Happy Birthday”

Nicole Cherry: „Am reușit să țin legătura cu fanii mei și asta a făcut pandemia mult mai ușoară”