• La Muzeul Național al Țăranului Român din București, 50 de meșteșugari și artiști din toată țara și-au expus produsele handmade
  • Se găsesc acolo obiecte din lemn și ceramică, ii, dar și produse tradiționale
  • Este ultimul weekend în care oamenii se pot bucura de târguri de acest fel – de luni, vor fi închise pentru o lună
  • Prețul unui bilet costă între 4 și 8 lei

Carmen, meșteșugar: „Un astfel de șal durează cam o zi. Sunt materiale prietenoase cu pielea. Depinde cum îl întreții, dar poate să ajungă să-l dai moștenire mai departe”

Magdalena, meșteșugar: „Această păpușică ajunge undeva la un timp de 6-7 ore. Este Nică. Mama mea m-a învățat de copil să fac aceste păpuși. Sunt din materiale naturale: bumbac, stofă”

Daniela, client: „Am vrut să iau puțin aer și să văd noutăți”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Irina, client: „E o zi frumoasă și ne-am dorit să ieșim din casă și să susținem întreprinzătorii români”

Simona Hubincu, organizator & muzeograf la Muzeul Național al Țăranului Român: „Este un târg dedicat meșterilor pentru promovarea meșteșugului și a tradiției. După cum veți observa, toți meșterii poartă mască, au o distanță corespunzătoare între ei. Sper ca în viitor și la târgul pe care îl vom avea de Sfântul Nicolae să-l putem organiza în liniște”

Prețul unui bilet costă între 4 și 8 lei. Târgul se încheie mâine. Tot mâine este practic ultima zi în care se va putea merge la orice fel de târg. De luni sunt interzise pentru o lună de zile.