• Lari Giorgescu, unul dintre cei mai versatili actori ai timpurilor noastre, a venit la Marius Tucă Show
  • Actorul a menționat și care este atmosfera în sala de tatru și cum reușește să facă față tuturor provocărilor din pandemie
  • Lari Giorgescu: „E un spectacol mai rece pentru că oamenii având masca, e ca și cum ar avea o barieră

Terminase Liceul Economic și intrase la Facultatea de Inginerie a Mediului, dar, într-o zi i s-a pus pata și a zis ca vrea să încerce, o singură dată, la Teatru. Și, cum a intrat el, așa, în sala de examen, nu-ți zic că s-apucă să le zică pă țâgănește, așa, mișto, șucar, bengos, adevărat, și nu orice, ci, tan-tane, acea depresivă de “Plumb” a lui Bacovia! Înainte de examen, stabilise el, așa, cu sine însuși, că, dacă intră la Teatru dintr-o singură încercare, atunci teatrul e pentru el. Și, cum e vorba aia, poftim de unde sare iepurele! Ne trezirăm cu Lari Giorgescu pă scenă! Hai, tetrailes bahtalo și, vorba aia din bătrâni, bahto, delo, delo!

Lari Giorgescu, unul dintre cei mai versatili actori ai timpurilor noastre, a venit la Marius Tucă Show și a vorbit despre cum se simt actorii în această perioadă și în ce spectacole îl putem vedea, acum că teatrele s-au redeschis.

„Teatrul Național a sărbătorit prin acest spectacol, textul se numește „Omul Aproximativ”. E un spectacol care s-a făcut repede și se juca o dată pe lună, a facut naveta în București. Este un spectacol foarte frumos.”, a precizat acesta.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Mai mult, acum că tot s-au redeschis teatrele, Lari Giorgescu a menționat și care este atmosfera în sala de tatru și cum reușește să facă față tuturor provocărilor.

„Sunt două săli, un teatru în care activează mulți tineri. Din 70 de persoane pot să intre 50. E un spectacol mai rece pentru că oamenii având masca, e ca și cum ar avea o barieră. Emoțiile trec și atât timp cât jocul e în sală… spectacolele în aer liber parcă emoțiile se disipă”, a precizat acesta.

Lari Giorgescu a mai menționat și cum reușesc actorii să se adapteze noilor reguli impuse de pandemia de coronavirus.

„Personal nu am nicio explicație, dimineața am vorbit cu cei de la TNB pe această temă. Anul trecut era singura salvare să jucăm afară. Trebuie să își aplece urechea asupra scrisorii deschise pe care au făcut-o 40 directori de teatre. Teatrul Național a încercat să facă un program în sensul sălii și au trebuit să anuleze programul din cauza directivei. Oamenii pot să vină la teatru și singura obligație e să poarte masca, nu trebuie să fie vaccinați”, a adăugat actorul.