• Actrița americancă Lindsey Erin Pearlman a fost găsită moartă, într-un cartier rezidențial, la câteva zile după ce a fost dată dispărută în Los Angeles.
  • Membrii familiei, care locuiesc în Chicago, au fost alarmaţi şi, pe 16 februarie, au sesizat poliţia, denunţând dispariţia.
  • Lindsey Erin Pearlman și-a început cariera în teatrele din Chicago și a jucat în serialul „General Hospital” şi în sitcomul American „Housewife”.

Actriţa Lindsey Erin Pearlman, în vârstă de 43 de ani, cunoscută pentru că a jucat în serialul „General Hospital” şi în sitcomul American „Housewife”, a fost, vineri, găsită fără viață, într-un cartier rezidenţial, la câteva zile după ce a dispărut, a raportat LAPD.

Actriţa, potrivit presei, a fost văzută ultima dată duminică trecută în jurul prânzului, dar la câţiva kilometri de locul în care i-a fost găsit cadavrul. De atunci, urmele sale se pierduseră. Telefonul ei nu funcţiona şi nu se prezentase la nicio întâlnire. Membrii familiei, care locuiesc în Chicago, au fost alarmaţi şi, pe 16 februarie, au sesizat poliţia, denunţând dispariţia.

Autorităţile îi publicaseră fotografiile, în speranţa că o vor găsi. Între timp, prietenii şi rudele se mobilizaseră pe reţelele de socializare. Verişoara actriței, Savannah Pearlman, a scris o postare pe Twitter:

Locuitori din Los Angeles, verişoara mea – Lindesy Pearlman – a dispărut. Ultimul apel la telefonul ei a fost din Sunset Boulevard. Unchiul meu oferă o recompensă celor care oferă informaţii utile”, a scris, joi, verișoara actriței pe Twitter.

Recomandări

ATAC ÎNTR-O BISERICĂ DIN SYDNEY
IRANUL ATACĂ ISRAELUL
POLITICO: URSULA ARE ȘANSE MAI MICI LA C.E.
CÎRSTOIU NU SE RETRAGE
ZIUA MONDIALĂ A ARTEI
TESLA, DATĂ ÎN JUDECATĂ DE O MAMĂ

Aceeași Savannah Pearlman a scris sâmbătă pe Twitter un mesaj prin care anunța, cu regret, că verișoara sa a fost găsită, însă a fost prea târziu pentru aceasta.

UPDATE: Sunt foarte tristă să vă anunț că au găsit-o pe Lindsey și că a fost prea târziu. Nu am alte informații despre locație sau circumstanțe. Lindsey a fost o apărătoare înfocată a animalelor și o actriță talentată. Vă rugăm să luați în considerare o donație pentru @SanteDOr în onoarea ei.”, a fost mesajul pe care l-a postat, sâmbătă, verișoara actriței.

Fiica unei familii bogate, Lindsey Erin Pearlman şi-a început cariera în teatrele din Chicago, apoi s-a mutat la Los Angeles, unde a fost model şi a lucrat şi în publicitate. Începuse să devină populară ca „Maggie” McMorris în serialul TV General Hospital, în 2020.

Apoi, sitcomul „American Housewife”. Actriţa a jucat şi în serialul de televiziune „Chicago Justice”. De-a lungul carierei, a adunat o avere de 3-4 milioane de dolari. Era iubitoare de animale şi activistă pentru drepturile omului.