• Eunice Gall, artistă din Cluj, a vândut tablouri în SUA, Brazilia, Olanda și Austria
  • Momentan o lucrare făcută de ea costă între 400 și 5.000 de euro
  • Pentru unele tablouri, Eunice lucreză un an ca să le termine


Poate nu ne spune nimic numele Eunice Gall, dar am face bine să îl ținem minte. Este o artistă din Cluj-Napoca, ce câștigă tot mai multă admirație în Statele Unite și Europa.

Din detalii de arhitectură, crează povești pe șevalet, iar desenele ei stau acum pe pereții unor clienți din America, Brazilia, Olanda și Austria.

Eunice Gall, artist plastic: „Această lucrare este una dintre lucrările mele mari. Una dintre lucrările în care am folosit foarte multe detalii, după cum se și vede. Eu le încep întotdeauna în creion, iar apoi vin peste cu tuș. Lucrez în peniță sau izograf, depinde de lucrare. Îmi place să folosesc și foiță de aur. Ideea acestui tablou este vorba despre viață.”

Eunice lucrează uneori și un an până să termine o operă, iar tablourile ei originale se vând cu prețuri cuprinse între sute și mii de euro.

Eunice Gall, artist plastic: „La momentul actual lucrările mele sunt expuse intr-o galerie din Austria. Prețul lucrărilor diferă în funcție de dimensiune. Pot să înceapă de la 400 de euro până la 5000 de euro. Cel mai mult am vândut nu neapărat online. Când vorbim de arta originală oamenii vor deja să vadă lucrările sau să cunoască persoana.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL