• Mădălina Craiu: ,,Există și ceea ce se numește acum Covid Coordinator. Omul stă pe platou și are grijă ca toată lumea să poarte mască, să păstreze dintanța…”
  • Mădălina Craiu, despre vaccinare: ,,Mă vaccinez, sunt pro. Vaccinul care va veni, pe acela îl voi folosi, mi se pare logic cumva”
  • Mădălina Craiu, despre actorie: „Să poți să arăți cele mai intime lucruri din tine la adăpostul unei măști”

La „Ochii pe mine” ne-am întâlnit și cu actrița Mădălina Craiu – cu siguranță, ai admirat-o în serialul „Umbre”. Actrița ne-a vorbit despre actorie, despre talent, despre a întâlni persoanele potrivite la momentul potrivit, dar și despre cât de mult contează să-ți urmezi întotdeuna visele. Căci, vorba aceea, dacă unde talent, este și poftă de viață!

,,Sunt în continuare unul dintre norocoșii care-și fac meseria și primesc proiecte constant. Din punctul ăsta de vedere, ,,Umbre” este o carte de vizită cu relevață.”, spune Mădălina.

Mădălina Craiu, despre condițiile de filmare în pandemie

,,Am filmat pe pandemie întregul serial Ruxx, am purtat măștile tot timpul pe pauză. Suntem testați des, în industria cinematografică te simți fenomenal de sigur, este cel mai sigur loc în care poți să fii, la filmare. Ne testează cam la 2-3 zile pentru că depinde și dacă jucăm cu un actor nou.  Eu sunt la al 37-lea test, practic nu mai simt nasul. Te simți foarte sigur. Există și ceea ce se numește acum Covid Coordinator, care este un nou job, omul stă pe platou și are grijă ca toată lumea să poarte masca, să păstreze dintanța…”, povestește actrița.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Mădălina Craiu: „Cred că unul dintre motivele pentru care m-am făcut actriță este tocmai că pot să pun mască. Că, de fapt, sunt foarte timidă și că pot să-mi explorez creativitatea cu filtru. Să poți să arăți cele mai intime lucruri din tine la adăpostul unei măști.Sunt în acest moment al vieții mele în care consider că nu am ajuns încă la maturitatea artistică la care îmi dorect să ajung.”

Mădălina Craiu: „Sunt la al doilea serial HBO

Mădălina Craiu: „Mă consider fenomenal de norocoasă că am avut atât de lucru. Sunt la al doilea serial HBO. Aș fi ingrată cu totul să zic că nu am avut proiecte. Ideea este ce fac eu și ce-mi propun în care proiect. Și ce-mi propun este să îmbunătățesc meșteșugul până când voi ajunge să pot să spun că este un nivel artistic.”

Mădălina Craiu, despre vaccinare

,,Mă vaccinez, sunt pro. Vaccinul care va veni, pe acela îl voi folosi, mi se pare logic cumva. Mi-aș dori să vină cât mai repede, mi-aș dori să putem să ne desfășurăm, noi, umanitatea mai repede.”, conchide actrița.