Marius Tucă Show începe la șapte, diseară, la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitații de azi sunt Adrian Naidin, violoncelist și compozitor, și Ion Cristoiu, publicist.

Spontaneitate, creativitate, spirit ludic, onest, fără elucubrații inutile și fandoseli excelate. L-am caracterizat aici pe Adrian Naidin, care lansează, împreună cu Ionuț Micu, toboșarul trupei Compact, albumul “Începuturi”. Vino diseară la Marius Tucă Show să asculți povestea tuturor „Începuturilor” posibile. O întâlnire marca Marius Tucă Show despre posibilități și speranțe.

Cum arată România acestui sfârșit de iulie? Cum se prezintă politica românească în acest torid mijloc de an? Într-o țară în care politicienii își dau la gioale pe Facebook, o voce clară trebuie să existe ca să spună lucrurilor pe nume: Ion Cristoiu. Diseară vine la Marius Tucă Show pentru o analiză lucidă a acestei Românii încâlcite.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Marius Tucă Show, diseară, la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. “Cel mai bun mod de a strica relațiile este să începem să le clarificăm” (Winston Churchill).