Marius Tucă Show începe diseară la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Astăzi vin head-chef Cătălin Bejenariu (de la Kané) și profesorul Mircea Miclea.

Ambiția lui Cătălin, un tip de numai 28 de ani, este nu să reinterpreteze bucătăria românească, ci să demonstreze că se pot crea meniuri me-mo-ra-bi-le cu ingrediente sută la sută românești. Vino diseară la Marius Tucă Show să-l cunoști pe unul dintre cei mai în vogă chefi ai momentului – Cătălin Bejenariu, head-chef la Kané.

În partea a doua, profesorul Mircea Miclea analizează ce se întâmplă acum în Educația românească. Despre obligativitatea vs. necesitatea vaccinării în școli, ce s-a mai schimbat în școala on-line în ultimul an. E cazul să ne gândim la un nou scenariu de tip hibrid și în acest an școlar?

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII
MESAJUL REGELUI CHARLES
BEYONCE LANSEAZĂ UN NOU ALBUM
FORȚA DE REACȚIE NATO POATE INTRA ÎN ROMÂNIA

Afli diseară, la Marius Tucă Show – singurul show de televiziune din care chiar pleci cu ceva! Diseară, la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro, începe Marius Tucă Show. Pentru că “Eu sunt trecerea ta de la socialism la capitalism” (M. Tucă)