„Marius Tucă Show”, cu Andreea Runceanu, Cătălin Apostolescu și Marius Oprea, de la 19:00, pe Aleph News

Foto: Aleph News
  • Marius Tucă îi are invitați în emisiunea Marius Tucă Show pe Andreea Runceanu, Cătălin Apostolescu și Marius Oprea.
  • Andreea Runceanu conduce cvartetul Amadeus, care este imaginea brandului Yamaha.
  • Cătălin Apostolescu este manager interimar la Institutul „Matei Balș” și a sărit în flăcări pentru a-și salva pacienții, în tragedia de la Balș.
  • Marius Oprea este un cunoscut istoric ce va vorbi despre ce înseamnă cu adevărat să fii antisecurist într-o țară în care acești termeni au căpătat o conotație peiorativă din cauza folosirii excesive.

„Marius Tucă Show” este în direct, marți seară, la Aleph News. Invitații lui Marius Tucă sunt: Andreea Runceanu (Trupa Amadeus), Cătălin Apostolescu, manager interimar la Institutul Balș, și Marius Oprea, istoric.

Andreea Runceanu: Conduce cvartetul Amadeus

Conduce cvartetul Amadeus, care e imaginea brand-ului Yamaha. E tânără, frumoasă, smart, autentică. E Andreea Runceanu, care a spus nu o dată cât de liberă se simte atunci când cântă la vioară.

Crede că pentru a-ți îndeplini visele e vital să te înconjori de oameni care cred în tine. O vezi diseară la „Marius Tucă Show”.

Cătălin Apostolescu: A sărit în flăcări pentru a-și salva pacienții în tragedia de la Balș

A sărit în flăcări ca să-și salveze pacienții în tragedia de la Balș. Între timp, a devenit manager interimar al Institutului. Pe Cătălin Apostolescu îl vezi diseară la „Marius Tucă Show”.

Marius Oprea: Ce înseamnă cu adevărat să fii antisecurist

Despre o rezistență anticomunistă autentică, despre ce înseamnă cu adevărat să fii antisecurist într-o țară în care acești termeni au căpătat o conotație peiorativă din cauza folosirii excesive.

Acesta e subiectul principal al întâlnirii dintre istoricul Marius Oprea și ziaristul Marius Tucă.

„Marius Tucă Show” e în direct, marți seară, de la 19:00, la Aleph News.

„Cel mai scurt drum de la eu la tu”