• Marius Tucă îi are invitați în emisiunea Marius Tucă Show pe Andreea Runceanu, Cătălin Apostolescu și Marius Oprea.
  • Andreea Runceanu conduce cvartetul Amadeus, care este imaginea brandului Yamaha.
  • Cătălin Apostolescu este manager interimar la Institutul „Matei Balș” și a sărit în flăcări pentru a-și salva pacienții, în tragedia de la Balș.
  • Marius Oprea este un cunoscut istoric ce va vorbi despre ce înseamnă cu adevărat să fii antisecurist într-o țară în care acești termeni au căpătat o conotație peiorativă din cauza folosirii excesive.

„Marius Tucă Show” este în direct, marți seară, la Aleph News. Invitații lui Marius Tucă sunt: Andreea Runceanu (Trupa Amadeus), Cătălin Apostolescu, manager interimar la Institutul Balș, și Marius Oprea, istoric.

Andreea Runceanu: Conduce cvartetul Amadeus

Conduce cvartetul Amadeus, care e imaginea brand-ului Yamaha. E tânără, frumoasă, smart, autentică. E Andreea Runceanu, care a spus nu o dată cât de liberă se simte atunci când cântă la vioară.

Crede că pentru a-ți îndeplini visele e vital să te înconjori de oameni care cred în tine. O vezi diseară la „Marius Tucă Show”.

Recomandări

VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?

Cătălin Apostolescu: A sărit în flăcări pentru a-și salva pacienții în tragedia de la Balș

A sărit în flăcări ca să-și salveze pacienții în tragedia de la Balș. Între timp, a devenit manager interimar al Institutului. Pe Cătălin Apostolescu îl vezi diseară la „Marius Tucă Show”.

Marius Oprea: Ce înseamnă cu adevărat să fii antisecurist

Despre o rezistență anticomunistă autentică, despre ce înseamnă cu adevărat să fii antisecurist într-o țară în care acești termeni au căpătat o conotație peiorativă din cauza folosirii excesive.

Acesta e subiectul principal al întâlnirii dintre istoricul Marius Oprea și ziaristul Marius Tucă.

„Marius Tucă Show” e în direct, marți seară, de la 19:00, la Aleph News.

„Cel mai scurt drum de la eu la tu”