Marius Tucă Show, de la 19:00, la Aleph News, cu Alexandru Andrieș şi Ion Cristoiu

Sursa: Aleph News
  • Marius Tucă Show începe la șapte, diseară, la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitații de azi sunt Alexandru Andrieș, artist, și Ion Cristoiu, publicist.

Are studii solide în arhitectură și o carieră muzicală pe măsură. E un tip carismatic, cu energie bună. Pentru prieteni, e „Alexe”, pentru studenții săi e „dom’ profesor”, pentru public e un artist altfel – amendează cu umor subtil derapajele societății. A, să nu uităm – singurul artist care a scris muzică de divorț!

Hai diseară la Aleph News să-l vezi pe Alexandru Andrieș, omul căruia-“i place Gelu”, care “Iubește partidul” și care e „Greu de pensionat” în “Cea mai frumoasă zi”!

Mai sunt câteva săptămâni până la congresul PNL. Mai are Orban vreo șansă? În contextul distanțării sociale, unde o să fie organizat evenimentul și cu câți membri? Publicistul Ion Cristoiu vine la Marius Tucă Show pentru o analiză rece a ultimelor evenimente la zi.

Diseară, de la șapte, Marius Tucă Show, numai la Aleph News și pe alephnews.ro. Pentru că “Vreți să port mască, să fiu protejat. Foarte bine! / Voi țineți măștile pe masă și beți și fumați. În fine…!” (Alexandru Andrieș, “Greu de pensionat”).