• Directorul Teatrului Național București, Ion Caramitru, a venit în studioul Aleph News să vorbească cu ziaristul Marius Tucă
  • Discuția a început printr-o remarcă cu privire la poporul american, legată de ce s-a întâmplat în ultimul peste ocean
  • Ulterior, directorul Teatrului Național București a descris cum se vor desfășura spectacolele în următoarea perioadă

Acum, că s-a dat drumul la cultură (ce-i drept, la 30% capacitate), directorul Teatrului Național București, Ion Caramitru, a venit în studioul Aleph News să vorbească cu ziaristul Marius Tucă.

Discuția a început printr-o remarcă cu privire la poporul american, legată de ce s-a întâmplat în ultimul timp peste ocean.

Ion Caramitru: „Nivelul intelectual al americanului mediu este foarte jos. Am intrat în case de oameni înstăriți, m-am uitat după bibliotecă, nici o bibliotecă. Nu mi-a picat bine. Americanii sunt un popor de emigranți, poate că și acest lucru a dus la această împărțire a societății.”

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ
„ECHITATEA POATE SALVA EDUCAȚIA”

Ulterior, directorul Teatrului Național București a descris cum se vor desfășura spectacolele în următoarea perioadă.

Ion Caramitru: „Am ales spectacole cu distribuții mai mici. Dacă la repetiții putem purta mășți și să respectăm distanța, în seara de spectacol nu se poate asta. Jucând pe scenă sau cântând pe scena, că vorbim și de Teatrul Muzical, emisia de sunet, este însoțită și de o emisie de stropi ca să zic așa. Ar fi fost ideal să putem să stăm cu oamenii.”

Marius Tucă Show, la Aleph News. Azi e tot ce ai.