Marius Tucă Show, în direct, diseară de la șapte, la Aleph News. Invitați – Ovidiu Lipan, muzician, și George Simion, lider AUR.

Marius Tucă Show, în direct, diseară de la șapte, la Aleph News. Invitați – Ovidiu Lipan, muzician, și George Simion, lider AUR.

E artistul universal, fără vârstă, fără frontiere de timp sau spațiu. Asta se vede cel mai bine în proiectul Pasărea Rock, în care fuzionează stilul etno cu rock-ul, lucru care face ca acest sound inconfundabil să ajungă la publicul de toate vârstele. Pasărea Rock, proiectul muzical cel mai recent, în care Ovidiu Lipan e esențial, era o necesitate într-un spațiul muzical românesc, tot mai lipsit de personalitate și substanță.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK

Ovidiu Lipan e, structural, un artist greu și, cu riscul de a deveni clișeici, spunem că e emblematic pentru rock-ul românesc. Vine în fața lui Marius Tucă diseară.

Proiectul de lege privind desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție a fost adoptat ieri, în plenul Camerei Deputaților. Au făcut ocolul internetului replicile schimbate între deputatul AUR, Dan Tănasă, și useristul Ionuț Moșteanu după ce proiectul de lege a fost adoptat. (Nu, că nu s-au jignit!)

(Din ciclul: “M-am certat cu Mitică Dragomir, dar fără jigniri. Eu l-am făcut oligofren, el m-a făcut zdreanță dar nu ne-am insultat”.)

George Simion, liderul AUR, vine diseară în fața lui Marius Tucă. Fără jigniri, fără insulte.

Marius Tucă Show, în direct, diseară, de la șapte, la Aleph News. “Mi-e dor de tine ca de o țară străină”.