Marius Tucă Show începe diseară la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitații de azi sunt regizorul Tudor Giurgiu și publicistul Ion Cristoiu.

După 20 de ani de TIFF, Tudor Giurgiu poate spune c-a văzut multe la viața lui: lipsă de interes la nivel înalt, camuflat de argumente și birocrație umilitoare, până-ntr-un final, dar și filme românești valoroase, competitive. Diseară, la Marius Tucă Show, afli cu ce se bate acum cinematografia românească, cum a influențat pandemia filmul și către ce genuri cinematografice se îndreaptă, mai nou, tinerii regizori.

Declarații malițioase, avertizări și amenințări, cine face pe cine, asta-i alba, asta-i neagra, asta-i aia marcatoarea. Publicistul Ion Cristoiu are un al șaselea simț când taie în carne vie în politica internă și externă, așa că vino diseară la Marius Tucă Show să înțelegi ce se întâmplă, de la cei mai buni.  

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Marius Tucă Show, diseară, la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Pentru că “sunt succese care te înjosesc și înfrângeri care te înalță” (Nicolae Iorga).