• Mihai Constanin și fiul său, Matei, au fost invitați, joi, în cadrul emisiunii „Marius Tucă Show”.
  • Matei Constantin este, la rându-i, actor.
  • Mihai Constantin visează ca într-o zi să joace pe aceeași scenă cu fiul său.

În prima parte a emisunii „Marius Tucă Show”, Mihai Constantin l-a prezentat pe fiul său, Matei, care îi calcă pe urme tatălui său.

De asta suntem astăzi aici pentru că vreau să îl cunoașteți (n.r. – pe Matei). Este o mare onoare sa fim rude. Și aici este foarte greu să te expui în față unor oameni dacă nu ai nici un fel de experiență. Un mare actor după părerea mea este cel care reușește să își expună părțile cele mai sensibile publicul. Eu eram absolut terorizat de faptul că vine tată să mă vadă. Mi se pare că cea mai mare emoție a unui copil care cânta sau face teatru este momentul în care părinții lui vin să îl vadă. Matei nu este foarte deschis, este mai introvertit și m-a invitat la câteva examene și am fost absolut fascinat pentru că am descoperit alt om pe care nu îl știam stând în casă cu el”, a declarat Mihai Constantin.

Matei Constantin: „Mi-a fost foarte frică la început”

De partea cealaltă, Matei (21 de ani) a mărturisit că, inițial, voia să devină sportiv, deși a crescut lumea teatrului.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

A fost o chestie destul de spontană faptul că eu am intrat în trupa de teatru a liceului. Am intrat în trupă și lucrurile au mers firesc după. M-am simțit foarte bine în anturajul de acolo, lângă oamenii de acolo, alături de coordonatorul de la trupă. Mi-a fost foarte frică la început. Eu am fost foarte timid. Acum se pare că este ok. Mă lovesc de multe ori de probleme de timiditate, dar îmi pare că sunt bine. Când plec la facultate dimineață mi-e greu, dar nu aș putea să dau o definiție a teatrului. Poate peste 10 ani când nu voi mai face chestia asta poate voi face altceva, dar mă bazez pe faptul că îmiplace. O definiție a teatrului meu este faptul că îmi place, îmi aduce satisfacție și cam atât. Era mai degrabă un gând ascuns. Inițial am vrut să fiu sportiv. Am crescut în teatru, dar nu am stat zi de zi”, a spus Matei Constanin la „Marius Tucă Show”.

Mihai Constantin: „Am descoperit un om foarte sensibil”

Am descoperit un om foarte sensibil, un bărbat foarte senzual care este capabil să facă curte unei femei, să producă emoție. Un om cu un simt extraordinar al mișcării. Am fost foarte recunoscător faptului că el face Facultatea de Teatru, pentru că l-am redescoperit. De asta suntem astăzi aici, pentru că vreau să îl cunoașteți. Și aici este foarte greu să te expui în față unor oameni dacă nu ai nici un fel de experiență”, a mai spus Mihai Constantin despre fiul său.