• Prințul și Prințesa de Wales se numără printre membrii familiei regale de rang înalt care se așteaptă să fie alături de Regele Charles de Crăciun.
  • În mesajul său de Crăciun din 2021, regina a adus un omagiu extrem de personal iubitului prinț Philip, care a murit în luna aprilie a aceluiași an.
  • O imagine cu Charles ținând discursul său, care urmează să fie difuzat în ziua de Crăciun la ora 15:00, îl arată pe rege în Capela St George, Windsor.

Regele Charles va include un omagiu adus mamei sale, regina Elisabeta a II-a, în primul său mesaj de Crăciun în calitate de monarh. O imagine cu Charles ținând discursul său, care urmează să fie difuzat în ziua de Crăciun la ora 15:00, îl arată pe rege în Capela St George, Windsor.

În ultimul său mesaj de Crăciun, regretata regină a vorbit despre „trecerea ștafetei” către următoarea generație. Primul mesaj al fiului său din ziua de Crăciun va aminti de moștenirea ei.

Aceasta va fi prima emisiune regală anuală televizată din ziua de Crăciun care nu va fi prezentată de regretata regină, care a apărut în primul mesaj televizat în 1957. Fotografia regelui îl arată pe acesta înregistrând mesajul din acest an în capela în care a avut loc o slujbă de înmormântare în timpul funeraliilor reginei din septembrie.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Atât mama, cât și tatăl său, Prințul Philip, sunt înmormântați în capela memorială George al VI-lea din cadrul Capelei St George. Imaginea, publicată de Palatul Buckingham, îl arată pe regele Charles stând în fața unui pom de Crăciun cu decorațiuni fără plastic, reciclabile și aranjamente de holly și iederă în fundal.

În acest an, Regele și Camilla, regina consort, revin la tradiția de a petrece Crăciunul în Sandringham, Norfolk, după ce anul trecut, din cauza îngrijorărilor legate de sănătatea lui Covid și a reginei Elisabeta, familia regală a rămas la Windsor.