• Nick Cordero, actor canadian nominalizat la Tony, a murit la 41 de ani din cauza coronavirusului.
  • Actorul s-a luptat cu boala multe luni.
  • Mai multe vedete și-au exprimat regretele pentru moartea sa, în mesaje emoționante pe Twitter.

Nick Cordero, fost actor canadian nominalizat la premiul Tony, a murit la 41 de ani după o grea luptă cu coronavirusul, relatează Fox News.

Soția sa a anunțat sâmbătă seara că Nick Cordero a murit după ce s-a luptat cu boala mai multe luni.

„Dumnezeu mai are un înger în rai. Iubitul meu soț a murit în această dimineață. Era în sânul familiei, înconjurat de iubire. Am cântat și am spus rugăciuni în timp ce el părăsea lumea noastră.

Recomandări

ESTONIA NU CREDE ÎN IOHANNIS
FORȚA DE REACȚIE NATO POATE INTRA ÎN ROMÂNIA
XIAOMI LANSEAZĂ PRIMUL EV
CUM ARATĂ NOUL SEDIU GOOGLE
AI GRIJĂ DE UNDE TE INFORMEZI
EXISTĂ VIAȚĂ EXTRATERESTRĂ?

Nu mai am foarte multă încredere și mă doare peste tot. Inima mi-e frântă și nu-mi pot imagina cum va arăta viața noastră fără el. Era prietenul tuturor. Era omul căruia îi plăcea să te asculte, îi plăcea să te ajute, dar mai ales să vorbească.

A fost un actor și un muzician incredibil.

Și-a iubit familia și a iubit să fie tată și soț. Mie și lui Elvis ne va fi dor de el, în fiecare zi, în fiecare secundă a vieții noastre”, a scris soția lui Nick Cordero pe Instagram.

Cordero a jucat în filmul Bullets Over Broadway, regizat de Woody Allen și lansat în 2014. A fost nominalizat la Tony, la categoria „cel mai bun actor într-un musical”.

Cordero a mai putut fi văzut și în seriale de televiziune, precum Lege și Ordine: Brigada Specială, Blue Bloods (O familie de polițiști), dar și în filmul „Going in Style” cu Morgan Freeman.

Colegii de platou și de scenă și-au scris regretele pe Twitter.

Viola Davis este una dintre ei: „RIP Nick Cordero! Condoleanțe pentru tine, Amanda, care ai luptat și ai iubit enorm de mult… Îmi pare foarte rău pentru cel mic. Inima mea este alături de voi. Zbor lin alături de îngeri”.

Priscilla Presley a fost uimită și a postat pe Twitter următorul mesaj: „Sunt extrem de șocată să văd azi, la știri, că Nick a murit. Inima și sufletul meu sunt alături de frumoasa familie al lui Nick. Odihnește-te în pace, Nick!”

S-a deschis chiar și un cont pe GoFundMe, prin care oamenii să ajute financiar familia lui Nick Cordero.