• Pentru că peste noi a venit pandemia, mai multe muzee au organizat tururi virtuale
  • Dacă vrei să faci o vizită la Castelul Bran, să știi că pe site-ul lor găsești un tur rapid de aproape 4 minute
  • Poți să te mai plimbi prin Grădina Botanică din București, Muzeul Antipa sau cel al Aviației

Anii trecuți, în această seară, te pregăteai de noaptea muzeelor. Pentru că peste noi a venit pandemia, mai multe muzee au organizat tururi virtuale.

Dacă vrei să faci o vizită la Castelul Bran, să știi că pe site-ul lor găsești un tur rapid de aproape 4 minute. Așa că te poți adânci în poveste și îți poți imagina cum Contele Dracula îți face personal turul.

După ce ai terminat, să știi că ai și alte variante. Spre exemplu, poți să te mai plimbi prin Grădina Botanică din București, Muzeul Antipa sau cel al Aviației. Toate au pregătite tururi virtuale de care te poți bucura.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

MUZEUL NOTTARA

În București, pe bulevardul Dacia se află încă din 1956 Muzeul Nottara. Deţine o vastă bibliotecă de aproape 7.300 de volume, alături de piese de mobilier Ludovic al 16-lea, pictură interbelică, statuete și chiar porţelan de Sevres. Obiectele de artă au fost colecţionate de muzicianul Constantin Nottara în călătoriile lui prin Europa. Mai poți vedea tot felul de fotografii, acte, diplome şi medalii, obiecte personale dar şi obiecte decorative de la începutul secolului 20.

MUZEUL JUCĂRIILOR

Poți să faci o vizită virtuală prin Muzeul Jucăriilor, care aparține Muzeului Național de Istorie a României Bucureşti. Așa că, dacă ai copil, poți să dai și tu o tură.