• Divizia de infracțiuni motivate de ură a Departamentului de Poliție din New York (NYPD) a anunțat pe Twitter că o femeie, identificată ca fiind Christina Darling, în vârstă de 21 de ani, a fost arestată.
  • Incidentul a fost raportat pentru prima dată de poliția din New York la începutul acestei săptămâni, după ce a postat pe Twitter o înregistrare video de supraveghere în care se cerea ajutorul publicului pentru identificarea femeii.
  • În videoclip, Darling poate fi văzută mergând pe o stradă din cartierul Marine Park din Brooklyn spre un grup de copii, ale căror imagini sunt estompate.

O femeie a fost arestată în New York și acuzată de hărțuire după ce le-a spus copiilor din fața unei sinagogi că „Hitler ar fi trebuit să-i ucidă”, potrivit poliției.

Divizia de infracțiuni motivate de ură a Departamentului de Poliție din New York (NYPD) a anunțat pe Twitter că o femeie, identificată ca fiind Christina Darling, în vârstă de 21 de ani, a fost arestată vineri și acuzată de infracțiune motivată de ură – hărțuire, hărțuire în formă agravantă și comportament dăunător pentru un copil.

Incidentul a fost raportat pentru prima dată de poliția din New York la începutul acestei săptămâni, după ce a postat pe Twitter o înregistrare video de supraveghere în care se cerea ajutorul publicului pentru identificarea femeii. În videoclip, Darling poate fi văzută mergând pe o stradă din cartierul Marine Park din Brooklyn spre un grup de copii, ale căror imagini sunt estompate.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Poliția din New York a declarat că femeia a scuipat pe copii

Pe lângă declarațiile antisemite adresate copiilor, femeia a mai și „scuipat pe copil”, a declarat poliția pentru Newsweek.

Darling a fugit de la locul faptei pe jos, îndreptându-se spre Kimball Street, dar a fost arestată în cele din urmă o săptămână mai târziu. „Nu au fost raportate răniri în urma acestui incident”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din New York.

Tatăl copiilor, Aryah Fried, a declarat pentru CBS 2 New York: „Aș spera că ea înțelege gravitatea a ceea ce a făcut… Să faci asta oricui este evident problematic, dar ca un adult să facă asta unui copil este pur și simplu dincolo de nebunie”.